Organizari evenimente

Evenimente organizate la Conacul Scuiesc

  • Nuntă
  • Botez
  • Zile de naştere
  • Seminari
  • Work shopuri
  • Team building
  • Petrecere de firmă
  • Botez
  • Aniversări

B Suedez
Bufet Sudez
Ceaun
Ceaun1
Dans
Frp Turda1
Gulas
Gulas1

Nuntă

Visul fiecăruia dintre noi este de a celebra clipa cea mai fericită din viaţa tuturor spunând DA alesului vieţii sale. Locul ideal pentru a sărbători acest moment este Conacul Secuiesc aşezat într-un peisaj mirific la poalele Munţiilor Trascăului. Vă aşteptăm cu drag să sărbătoriţi această zi minunată împreună cu noi.

Botez

Un moment important al fiecărei familii este botezul celui mai tânăr membru al familiei. Noi vă oferim sărbătorirea acestui eveniment într-un peisaj mirific la poalele Munţiilor Trascăului, profitând de gusturi deosebite cu specific unguresc de la Conacul Secuiesc.

Evenimente familiale

Departe de zgomotul oraşului, înconjuraţi de un peisaj mirific, Vă aşteptăm cu drag să petreceţi la Conacul Secuiesc evenimentele importante din viaţa familiei Dumneavoastră.  Restaurantul nostru este corespunzător atât pentru a servi masa festivă  cât şi pentru petrecerea de după. Meniul poate fi prestabilit sau comandat a la carte la alegere.

Întâlniri de clasă

Pentru a vă reîntâlni cu colegii de liceu, facultate şi de ce nu chiar cu prietenii Conacul Secuiesc este ideal prin aşezarea apropiată de oraşele ale Transilvaniei. La cerere organizăm mese festive comandate a la carte sau bufet suedez. După preferinţele invitaţilor putem pregăti pe lângă un foc de tabără gulaş unguresc şi renumita Friptură a la Turda. Ospitalitatea gazdelor vă oferă afinată, ţuică de casă şi cozonac tradiţional Somodi.

Evenimente de  firmă

La noi se pot organiza atît team building-uri, cât şi petreceri anuale ale firmelor. Lăsaţi-vă angajți măcar odată pe an să se umple cu energie din minunile naturii.

Aniversări

Cu ocazia oricărei aniversări vă aşteptăm împreună cu invitaţii Dumneavoastră să petreceţi ore minunate savurând gusturi delicioase la masa festivă organizată la Conacul Secuiesc. În centrul acestui loc mirific se află un lac mititel înconjurat de un imens spaţiu verde pătat pe alocuri cu diverse culori ale florilor splendide colorând monotonia unei vieţi cotidiene. Într-un asemenea loc este inevitabil după o petrecere o plimbare romantică sub clar de lună.